2020 Zorunlu Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarında Başarısız Olan Öğrencilerin Türkçe Öğretim Yapan Yükseköğretim Programlarına Yerleştirme Kayıt Duyurusu

Yerleştirildikleri yükseköğretim programının zorunlu hazırlık sınıfına devam etmesine rağmen, hazırlık sınıfını iki yıl içinde başarı ile tamamlayamadığı için ilişiği kesilen öğrencilerin, Türkçe öğretim yapılan programlara yerleştirilen öğrencilerin kayıt işlemleri, 07-11 Aralık 2020 tarihleri arasında  yapılacaktır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Nüfus Cüzdan Fotokopisi

ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi

6 adet vesikalık fotoğraf

Lise Diploması fotokopisi

- Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi için “tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu”

Kayıt için gerekli olan sağlık raporu 21 Aralık  2020 tarihine kadar aşağıdaki eposta adreslerine gönderilecektir.

a.Tıp Fakültesi için eposta adresi                   : tipogrenci@sakaya.edu.tr

b.Sağlık Bilimleri Fakültesi için eposta adresi: almirasimsek@sakarya.edu.tr

gerekmektedir.

Tıp Fakültesi:  Korucuk Mahallesi Konuralp Bulvarı No:81/1 Korucuk Kampüsü Adapazarı-SAKARYA

Sağlık Bilimleri Fakültesi: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Esentepe Kampüsü Kemalpaşa Mahallesi Üniversite Caddesi 54050 Serdivan-SAKARYA

Kayıt Yerleri İçin Tıklayınız.