2024 Dgs Mazeretli Kayıt İşlemleri Hakkında

2024 DGS Mazeretli Kayıt İşlemleri Hakkında

2024 DGS yerleştirme sonucunda Üniversitemize yerleşen ancak kayıt tarihleri içerisinde çeşitli nedenlerle kayıt yaptıramayan adaylar, kayıt yaptıracakları ilgili Eğitim Birimine mazereteni belirten dilekçe ile en geç  16 Ekim 2024 mesai bitimine kadar ŞAHSEN başvuru yapabilirler.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Mazeret Belirten Dilekçe,

- Önlisans Diplomasının Fotokopisi,

- DGS Yerleştirme Sonuç Belgesinin internet çıktısı,

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi,

- 3 adet vesikalık fotoğraf,

- Ön Lisans Transkripti ve Ders İçerikleri

2024 Dikey Geçiş Sınavı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt hakkı kazanan, ancak kayıt tarihinden sonra stajını tamamlama, bütünleme sınavı, tek ders sınavı vb. başararak mezuniyet hakkı elde edecek ön lisans öğrencilerinin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2024 DGS'de kayıt hakkı kazandıkları lisans programlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu öğrenciler en geç 09 Ekim 2024 tarihine kadar muhakkak kayıtlarını yaptırmalıdırlar. 17 Şubat 2025 (Bahar yarıyılı başlangıcı) tarihine kadar da Mezuniyet Belgelerini ilgili öğrenci işlerine teslim etmek zorundadırlar.