2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüzde On Kontrol Listesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüzde On KONTROL Listesi

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı sonunda belirlenen YÜZDE ON KONTROL listesi aşağıda yayınlanmıştır.

Liste sonuç listesi olmayıp ön kontrol niteliğindedir. Listeler ile ilgili geri bildirimler en geç 6 Mart 2024 tarihine kadar  SAÜ Öğrenci İşleri- SSS  adresinden yapılabilecektir (6 Mart 2024 tarihinden sonraki talepler dikkate alınmayacaktır).

Kesin sonuç listeleri 7 Mart 2024 tarihinde yayınlanacaktır.

NOT: GÜZ Döneminde Yüzde 10'a giren ikinci öğretim öğrencileri BAHAR Döneminde fazla yatırdıkları Öğrenim Ücreti İadelerini alabilmeleri için muhakkak surette kendi TC Kimlik Numarasına ait TR ile başlayan 24 Rakamlı IBAN bilgisini Sabis Sistemine doğru şekilde girmiş olması gerekmektedir. Aksi takdirde ücret iadeleri yapılamamaktadır.   İade işlemlerinde dilekçe istenmemektedir. İade işlemleri kesin sonuç listelerinin yayınlanmasından sonra Fakültelerden gelecek Yönetim Kurulu Kararlarına istinaden yapılmaya başlanacaktır.