Ana Sayfa
Duyurular
2023-2024 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Ön Kontrol Listeleri

2023-2024 Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Ön Kontrol Listeleri

Yayınlanan listeler kesin sonuç listesi değildir, ön değerlendirme kontrol listesidir, değerlendirmede yaşanacak olası hataların önüne geçmek ve düzeltmek amacı ile yayınlanmaktadır.

Belge eksiği ya da belge güncellemesi bulunan adaylar için belge ekleme, güncelleme veya değişikliği yapılmayacaktır.

 > Sadece değerlendirme veya puanlama bilgilerinizde hata olması durumunda en geç 2 Şubat 2024 (Saat 15:00 Son) tarihine kadar başvuru sistemine kayıt ettiğiniz mail adresi üzerinden kendinizi tanıtarak yatay@sakarya.edu.tr adresine mail atabilirsiniz (Değerlendirme ve puan bilgisi hatası harici talepler dikkate alınmayacaktır).

> Başvurunuzu ve yüklediğiniz belgelerinizi yatay.sabis.sakarya.edu.tr adresine giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz (Değişiklik, güncelleme ve belge ekle yapamazsınız sadece görüntüleme yapabilirsiniz).

> 2 Şubat 2024 (Saat 15:00 Son) tarihinden sonra gönderilen mailler dikkate alınmayacak olup, asil ve yedek adaylar 2 Şubat 2024 tarihinde sistemde bulunan bilgiler çerçevesinde değerlendirilerek yine 2 Şubat 2024 (Saat 16:30 ) tarihinde ilan edilecektir.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Yatay Geçiş kayıtları yüz yüze şahsen yapılacak olup, konu ile ilgili olarak web sayfamızda yayınladığımız duyurularımızı takip etmeniz önem arz etmektedir.

Yatay Geçiş Ön Kontrol Listeleri aşağıda yayınlanmıştır.(Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği adayların İsim ve Soy İsimlerinin ilk iki haneleri yayınlanmıştır.) 

2023-2024 Güz Dönemi Yatay Geçiş süreçleri ile ilgili duyurumuz için tıklayın.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen eşdeğer programlar listesi için tıklayın.

Başarıya Dayalı Yatay Geçiş Ön Kontrol Listeleri için tıklayınız.