2023-Yks Ek Yerleştirme Kayıtları

2023-YKS Ek Yerleştirme Kayıtları

2023 YKS Ek Kontenjan Sonucu Üniversitemize kayıt olacak öğrencilerin kayıtları  27 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Kayıt yerleri için  tıklayınız.

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit  adresi üzerinden  27-29 Eylül 2023 saat 23:59’a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

E-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin ayrıca kayıt belgesi teslim etmelerine gerek yoktur.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Lise Diplomasının Fotokopisi ya da Lise Mezuniyet Belgesi