Ana Sayfa
Duyurular
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Kayıtlar aşağıda verilen tarih ve kriterler çerçevesinde çevrimiçi (İnternet üzerinden) yapılacaktır. (Elden Kayıt alınmayacaktır.)

> Kayıtların belirtilen sürede yapılması gerekmektedir.

> Öğrenciler kayıt sistemine geldikleri vesikalık fotoğraf yükleyerek kayıtlarını tamamlayacaklardır, uygun bulunmayan fotoğraflar kabul edilmeyecek ve öğrenci kartları basılmayacaktır. Öğrenci kartları ilgili öğrenci işleri birimine hazırlanacak ve öğrenciler başvuru evraklarının asıllarını (Başvuru Sistemine yüklenen belgeler) teslim ederek alınabileceklerdir.

> Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin geldikleri Üniversitelerdeki kayıtları kesin kayıttan sonra eğitim birimlerince sildirileceğinden öğrencilerin kayıt silmeyle ilgili işlem yapmasına gerek yoktur.

> 2022-2023 bahar dönemi için başka bir Üniversiteye yatay geçiş başvurusu yaparak kayıt olan ve Üniversitemizden de kayıt hakkı kazanan öğrencilerin yatay geçiş ile kayıt oldukları Üniversiteya Yatay Geçiş Hakkından Feragat ettiklerine dair dilekçe vererek kayıtlarını sildirmeleri gerekmektedir.

> Başvuru esnasında sisteme yüklenen, kayıttan sonra teslim edilen ve ayrılınan Üniversiteden gönderilen belgeler arasında tutarsızlık tespit edilmesi halinde adayın kaydı iptal edilerek hakkında hukuki süreç başlatılacaktır.

> Kayıtlar saat esasına göre yapıldığından kaydınızı son ana bırakmayınız, son başvuru saatinden önce sisteme giriş yapılmış olunsa dahi süre içerisinde kaydet butonuna basmadığı takdirde kayıt tamamlanmamış olur.

> Öğrencilerin, Ders Sayma işlemleri bölümlerce kesin kayıtlar yapıldıktan sonra yapılacaktır.

Asil Kazananların Kaydı                  : 2-3 Şubat 2023 (3 Şubat Saat 17:00 son)

Kayıt Adresi : yatay.sabis.sakarya.edu.tr

Yedek aday bulunmadığından yedek ilanına çıkılmayacaktır.

Kayıt Hakkı Kazanan Listesine Ulaşmak İçin Tıklayın...

Tüm Adaylar Yatay Geçiş sonuçlarına  yatay.sabis.sakarya.edu.tr  adresine giriş yaparak ulaşabilmektedirler.

Kayıt esnasında sorun yaşamanız durumunda yatay@sakarya.edu.tr adresinden destek alabilirsiniz.