2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ DUYURUSU

* Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik uyarınca,
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Önlisans Programları için Başarıya Dayalı (Ortalamaya Göre) Yatay Geçiş başvurusu alınacaktır. Yatay geçiş esasları, başvuru takvimi ve kontenjanları
ektedir.

Üniversitemiz Senatosunun 05.01.2023 tarihli oturumunda alınan karar gereği 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Başvurusu alınmayacaktır.

* Daha önce Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) kapsamında Yatay Geçiş ile Üniversitemizden ayrılıp geri dönmek isteyen öğrencilerimiz 23 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında ekte verilen dilekçe ve ekleri ile şahsen veya posta yolu ile başvuru yapabileceklerdir. 3 Şubat 2023 tarihinden sonra tarafımıza ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.