2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Duyurusu

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI YATAY GEÇİŞ DUYURUSU

* Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik uyarınca,
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Önlisans Programları için Başarıya Dayalı (Ortalamaya Göre) Yatay Geçiş başvurusu alınacaktır. Yatay geçiş esasları, başvuru takvimi ve kontenjanları
ektedir.

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) Yatay Geçiş Başvurusu almayacaktır.

* Daha önce Ek Madde-1 (Merkezi Yerleştirme Puanı İle) kapsamında Yatay Geçiş ile Üniversitemizden ayrılıp geri dönmek isteyen öğrencilerimiz 24 Ocak - 4 Şubat 2022 tarihleri arasında ekte verilen dilekçe ve ekleri ile şahsen veya posta yolu ile başvuru yapabileceklerdir. 4 Şubat 2022 tarihinden sonra tarafımıza ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.