Azami Süre Sonu Öğrencisi Olup Derse Yazılma Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

AZAMİ SÜRE SONU ÖĞRENCİSİ OLUP DERSE YAZILMA YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Azami süre sonu öğrencisi olup daha önce hiç alınmamış ders/derslerden yazılma yapacak öğrenciler 11-15 Ekim 2021 tarihleri arasında derse yazılma formunu doldurup ilgili öğrenci işleri birim sorumlusuna teslim edeceklerdir.

Tüm derslerini başarı ile tamamlamış ve GNO ≥ 2.00 şartını yerine getirmiş fakat mezuniyet için gerekli AKTS şartını sağlayamayan öğrenciler de, mezuniyet için gerekli asgari sayıda seçimli derse 11-15 Ekim 2021 tarihleri arasında derse yazılma formunu doldurup ilgili öğrenci işleri birim sorumlusuna teslim ederek yazılabilir.

*Derse yazılma yapan öğrenciler seçtikleri dersler için ders başı ücret tutarını en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar yatırması gerekir. Aksi halde dersleri silinecektir.