2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yatay Geçiş Sonuçları

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR  YARIYILI

YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı Lisans ve  Önlisans yatay geçiş Asil sonuçları sonuçlarına gecis.basvuru.sabis.sakarya.edu.tr/SonucAciklama sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kayıt süresi içinde kayıt yaptırmayan öğrenci hakkından vazgeçmiş sayılır.

Bütün Yatay Geçiş Kayıtları şahsen ve aşağıda belirtilen tarihlerde Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Esentepe Kampüsü Serdivan/SAKARYA adresinden yapılacaktır.

Kayıt tarihleri ve istenilen belgelerde aşağıda belirtilmektedir.

ASİL KAYITLAR                                                     : 30-31 Ocak 2020

1.Grup Yedek Kaydı                                               : 4-5 Şubat 2020

GEREKLİ BELGELER;

- Öğrenci Belgesi

- 6 Adet Fotoğraf

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

- Hazırlık Okunduysa hazırlık okunduğuna dair yazı(Öğrenci Belgesi Veya Transkripte yazıyorsa gerekli değil)

- Kayıt dondurulduysa kayıt dondurduğuna dair belge

- Transkript Aslı(Ara sınıf öğrencileri için)

- ÖSYM Sonuç (Yerleştirme) Belgesi ve ÖSYM Sonuç Belgesi(Tüm puan türlerinin olduğu belge)

- Ders Planı ve Ders İçerikleri(Ara sınıf öğrencileri sadece Başarılı olduğu derslerin içerikleri)

- Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge (Öğrenci Belgesi Veya Transkripte yazıyorsa gerekli değil)

- Eğitim görmekte olduğu üniversiteden alınmak üzere “Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur” içerikli yazı.

LİSTE İLE İLGİLİ SORU VE SORUNLARINIZ İLE İLGİLİ İLETİŞİM BİLGİLERİ;

akina@sakarya.edu tr