2019-2020 Çap-Yandal Sonuçları

2019-2020 ÇAP-YANDAL SONUÇLARI

2019-2020 ÇAP-YANDAL SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

ÇAP- Yandal program başvurularında asil olarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler aşağıdaki işlemleri yapacaklardır:

- Asil olarak bir programa yerleşen öğrencilerimiz 16-17 Eylül 2019 tarihlerinde , SABİS hesaplarına giriş yaparak  Diğer İşlemler >>Çap/Yandal Sonuç ve Kayıt 'ı seçecekler. Sayfada çıkan onaylama butonunu tıklamak suretiyle kayıt hakkı kazandığı ÇAP veya Yandal programına kaydını yapacaktır.

-Verilen süre içinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

-Kayıt yaptıran öğrenciler sistem üzerinden kayıt işlemlerini iptal edemezler.

- Kaydını onaylayan öğrencimiz 20-21-22 Eylül 2019 tarihlerinde ders kaydı yaptırmaları gerekmektedir.

ÇAP- Yandal program başvurularında yedek listede olan öğrenciler aşağıdaki işlemleri yapacaklardır:

-Yedekten sırası gelen öğrenciler 18 Eylül 2019 tarihinde SABİS hesaplarından https://ogr.sakarya.edu.tr/tr/Basvuru/GecisProgramKayit   kayıt yapabileceklerdir.