Tıp Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ortalamaya Yatay Geçiş Sonuçları

TIP FAKÜLTESİ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI ORTALAMAYA YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Ortalamaya Göre ve Merkezi Yerleştirme Puanına Göre yatay geçiş sonuçlarına gecis.basvuru.sabis.sakarya.edu.tr/SonucAciklama  sayfasından ulaşabilirsiniz.

İlan ekinde bulunan dosyada kayıt sonrası fark derslerin listesi bulunmaktadır.

Kayıt süresi içinde kayıt yaptırmayan öğrenci hakkından vazgeçmiş sayılır.

Kayıtlar şahsen ve aşağıda belirtilen tarihlerde Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Korucuk Kampüsü  Korucuk/SAKARYA adresinden yapılacaktır.

Kayıt tarihleri ve istenilen belgeler

Tıp Fakültesi Sonuç Açıklama                    : 21 Ağustos 2019
Tıp Fakültesi Asil Kayıt                             : 26 -27 Ağustos 2019
Tıp Fakültesi 1.grup yedek İlanı                  : 28 Ağustos 2019
Tıp Fakültesi 1.Grup Yedek Kaydı              : 29 Ağustos -02 Eylül 2019
Tıp Fakültesi 2.Grup Yedek İlanı                : 3 Eylül 2019
Tıp Fakültesi 2.Grup Yedek İlanı                : 4 -5 Eylül 2019

GEREKLİ BELGELER;
- Öğrenci Belgesi
-Eğitim görmekte olduğu üniversiteden temin edeceği “YATAY GEÇİŞ YAPMASINDA BİR SAKINCA YOKTUR” içerikli resmi yazı.
- 6 Adet Fotoğraf
- Nüfus Cüzdan Fotokopisi
- Transkript Aslı
- ÖSYM Sonuç (Yerleştirme) Belgesi ve LYS Sonuç Belgesi
- Ders Planı ve Ders İçerikleri
- Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge (Öğrenci Belgesi Veya Transkripte yazıyorsa gerekli değil)
ÖSYM başvuru formunda yer alan bilgi notu uyarınca, öğrencilerimizin fakültemize kayıt için sağlık kurulu bulunan kamu hastanelerinden veya özel hastanelerden durum bildirir sağlık kurulu (heyet) raporu almaları gerekmektedir.

Sağlık kurulunda onayı bulunması zorunlu olan klinikler Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Göz Hastalıkları,  Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları ve Ortopedi ve Travmatoloji yada (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı) olarak belirlenmiştir.

Kayıt yaptıracak olan öğrenciler söz konusu raporu bulundukları illerde sağlık kurulu bulunan hastanelerden alabilirler.

LİSTE İLE İLGİLİ SORU VE SORUNLARINIZ İLE İLGİLİ İLETİŞİM BİLGİLERİ;

akina@sakarya.edu tr