2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüzde On Kontrol Listesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı sonunda belirlenen YÜZDE ON KONTROL listesi aşağıda yayınlanmıştır. Liste sonuç listesi olmayıp ön kontrol niteliğindedir. İlgili öğrenci işleri birim sorumlusuna mail yolu ile geri bildirim yapabilirsiniz.

Kesin sonuç listeleri 11 Mart  2021 tarihinde yayınlanacaktır.

NOT: GÜZ Döneminde Yüzde 10'a giren ikinci öğretim öğrencileri BAHAR Döneminde fazla yatırdıkları Öğrenim Ücreti İadelerini alabilmeleri için muhakkak surette kendi TC Kimlik Numarasına ait TR ile başlayan 24 Rakamlı Iban bilgisini Sabis Sistemine doğru şekilde girmiş olması gerekmektedir. Aksi takdirde ücret iadeleri yapılamamaktadır.   İade işlemlerinde dilekçe istenmemektedir. İade işlemleri kesin sonuç listelerinin yayınlanmasından sonra Fakültelerden gelecek Yönetim Kararlarına istinaden yapılmaya başlanacaktır.