Sakarya Üniversitesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yatay Geçiş 3. Grup Yedek Sonuçları

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YATAY GEÇİŞ 3. GRUP YEDEK SONUÇLARI

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı Lisans ve  Önlisans yatay geçiş 3.Yedek sonuçları sonuçlarına gecis.basvuru.sabis.sakarya.edu.tr/SonucAciklama sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kayıt süresi içinde kayıt yaptırmayan öğrenci hakkından vazgeçmiş sayılır.

Bütün Yatay Geçiş Kayıtları şahsen ve aşağıda belirtilen tarihlerde Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Esentepe  Kampüsü Serdivan/SAKARYA adresinden yapılacaktır.

Kayıt tarihleri ve istenilen belgelerde aşağıda belirtilmektedir.

3.Grup Yedek Kaydı                                               : 30 Eylül - 02 Ekim 2019

GEREKLİ BELGELER;

- Öğrenci Belgesi

- 6 Adet Fotoğraf

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

- Hazırlık Okunduysa hazırlık okunduğuna dair yazı(Öğrenci Belgesi Veya Transkripte yazıyorsa gerekli değil)

- Kayıt dondurulduysa kayıt dondurduğuna dair belge

- Transkript Aslı(Ara sınıf öğrencileri için)

- ÖSYM Sonuç (Yerleştirme) Belgesi ve ÖSYM Sonuç Belgesi(Tüm puan türlerinin olduğu belge)

- Ders Planı ve Ders İçerikleri(Ara sınıf öğrencileri sadece Başarılı olduğu derslerin içerikleri)

- Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge (Öğrenci Belgesi Veya Transkripte yazıyorsa gerekli değil)

- Eğitim görmekte olduğu üniversiteden alınmak üzere “Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Yoktur” içerikli yazı.

Ebelik ve Hemşirelik Bölümlerine kayıt olacak öğrencilerin 2019 ÖSYS Kılavuzunda belirtilen, (Bu programa kayıt için üniversitenin önereceği ve/veya tam teşekküllü resmi bir hastaneden, eğitim süresince ve daha sonrasında bu mesleği yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen) Heyet Raporu almaları gerekmektedir.

LİSTE İLE İLGİLİ SORU VE SORUNLARINIZ İÇİN akina@sakarya.edu tr mail atınız.