2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ortalamaya Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları (önlisans)

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI ORTALAMAYA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI (ÖNLİSANS)

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı Ortalamaya ile yatay geçiş sonuç listeleri ekte bulunmaktadır.  Kayıt tarihleri ve istenilen belgelerde aşağıda belirtilmektedir.

Kayıt süresi içinde kayıt yaptırmayan öğrenci hakkından vazgeçmiş sayılır.

• 25-26 Ocak 2017 Asil Öğrenci Kayıtları

GEREKLİ BELGELER;

- 6 Adet Fotoğraf

- Nüfus Cüzdan Fotokopisi

- Transkript Aslı (2016-2017 Güz yarıyılı için Transkripti oluşmamış adaylar en geç 03.02.2017 tarihine kadar kayıt olduğu bölüme transkriptlerini teslim etmelidirler)

- ÖSYM Sonuç (Yerleştirme) Belgesi ve LYS Sonuç

- Ders Planı ve Ders İçerikleri

- Disiplin Cezası Almadığına Dair Belge (Öğrenci Belgesi Veya Transkripte yazıyorsa gerekli değil)

- İkinci Öğretim programlarına yerleşenler için Öğrenim Gideri Makbuzu (Kayıt yaptıracak öğrenciler Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığımızın yönlendirmesi ile Garanti Bankası Sakarya Üniversitesi Kampüs şubesine şahsen TC kimlik numarası ile yatıracaklardır.)

KAYIT İÇİN ADRES

Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Esentepe Kampüsü/Serdivan/SAKARYA

LİSTE İLE İLGİLİ SORU VE SORUNLARINIZ İLE İLGİLİ İLETİŞİM BİLGİLERİ;

akina@sakarya.edu tr